Aan de slag

Volgen

Wie is Franx?

Franx is een online bankplatform e(Multi-currency/valutaplatform) en gericht op gemak.

De volgende producten maken het Franx platform uniek:

Multi-valutarekening Valutaconversie Betalingen Expertise
Via Franx regelt u al uw internationale betalingen via één multi-valutarekening. U heeft één rekening voor 33 verschillende valuta's. Via de Franx IBAN kunt u gemakkelijk betalingen ontvangen en betalen. In het dashboard op het Franx platform ziet u per valuta wat het actuele saldo is. De rekening staat op naam van uw bedrijf waardoor uw leveranciers meteen weten waar de betaling vandaan komt. De rekening beheert u of uw medewerkers via het Franx platform, waarbij u zelf de gebruikersbevoegdheden bepaalt.

Franx voordelen

• Gemakkelijk: Franx biedt een gemakkelijk te gebruiken online platform. Dit in combinatie met persoonlijke service die van 08:00 tot 20:00 voor je klaar staat. Je hoeft je geen zorgen te maken wij zijn er om je te helpen.
  • Duidelijke en scherpe tarieven: De kosten zijn laag en Franx geeft een duidelijke prijsopbouw
  • Snel: Maak je geld direct over naar je leveranciers in 33 valuta en ontvang je geld direct.
  • Betrouwbaar: Wij zijn een dochteronderneming van ABN Amro.
  • Notificaties: Ontvang alerts op het gebied van betalingen en FX transacties.
  • Inzichten en integraties: Duidelijke inzichten in cashflows en integraties met jouw boekhouding
  • Autorisatie structuur voor gebruikers: Bepaal zelf welke rol een gebruiker krijgt op het platform.

Rekening openen

Een rekening openen bij Franx is snel, makkelijk en veilig! Hieronder vindt u een stap-voor-stap video om aan de slag te gaan.